Bloggen om ett perfekt inspirerande liv

Och så har vi ju festerna...

samtliga av dehära bilderna är från Chalmers Fotokommité, typ vimmelbilder, och alltså inte mina.
Senaste finalgasqen, nollkalaset och skumparty!  Saknar det redan, men måste plugga typ x antal helger framöver om det här ska fixa sig.... nån som vill följa med mig och festa i spårvagnen any day?

E/T = W ( som fan )

För er som inte vet hoppade jag av chalmers, fick värsta jobbet på ica , ångrade mig och hoppade på chalmers igen under loppet av cirka sidådär fyra dagar. Från att vara helt övertygad om att jag absolut inte ville plugga matte och fysik i ett år till att bli 100% motiverad till att göra vad som helst utan att sortera bönor i tomatsås i rader.  Kanske var det det jag behövde. Få lite kontrast och perspektiv och övertala hela min bekantskapskrets om att det var rätt att hoppa av, för att sedan hoppa på igen endast för min egen skull. Det är i princip bara jag som förstår varför jag fortsätter plugga, resten tycker jag är dum i huvudet eller allmänt störd. Men det kanske jag är, och det känns bra!
Det blev en liten tävling för mig själv också. Jag kan inte ge upp såhär lätt. Liksom, har jag väl bestämt mig för något så får jag fasen se till att klara det . Nu jävlar. Nu jävlar ska jag bli BÄST på fysik. Det är svårt. Sjukt svårt. Liksom, ibland fattar jag INGENTING utan krydd. Men jag tänker förstå. Igår - Lördag = fysikplugg tio timmar i sträck. Måste seriöst vara pluggrekord i kvadrat. Nu kör vi!

Senare

Saker jag vill göra:
Åka till New York
Åka till Australien
Spela i ett band
Springa under körsbärsblommor i Japan
Dyka i korallrev i Thailand
Festa på chalmers
Få saker gjort och slippa känna att jag vill ha gjort det sen?
Och andra sidan är det inte så farligt att göra det sen. kanske. hm.

RSS 2.0